Autorijschool Hoofddorp
Autorijschool Hoofddorp

Succesvol sinds 1974

Bel direct

Tarieven

Over Autorijschool Moerman

Sinds 1974

Al sinds 1974 rijden de lesauto’s van Autorijschool Moerman door Hoofddorp en omgeving. De rijschool is dan ook één van de langst bestaande rijscholen van Hoofddorp. Menig ouder van nu haalde zijn of haar rijbewijs bij Moerman en laten nu hun kinderen door de bekende en vertrouwde rijschool ophalen.

Door onze jarenlange ervaring geven wij onze leerlingen een degelijke opleiding. Niet alleen de auto is met de tijd meegegaan, ook onze instructeurs en manier van lesgeven zijn up-to-date!

Sponsoring

Al ruim 40 jaar is Autorijschool Moerman sponsor geweest van diverse sportverenigingen. Ook bij BV Hoofddorp is het logo van Moerman niet meer weg te denken. In 2019 beleefden we een prachtig moment met de Moermanboys M22, die in Zwolle Nederlands kampioen werden.

Sponsorblog

In september 2016 is er een mooi sponsorblog geschreven door BV Hoofddorp over Autorijschool Moerman. Hoewel het al weer een paar jaar geleden is, geeft het je een mooie blik terug in de tijd.

Moerman blijft Moerman!

Bij Autorijschool Moerman heeft onlangs een hele belangrijke verandering plaats gevonden. Martin Moerman, sinds 14 oktober 1974 oprichter en eigenaar van Autorijschool Moerman, heeft zijn bedrijf officieel overgedragen aan Cor Guldemeester. Een mooie aanleiding om in gesprek te gaan met deze twee mannen.

De meeste mensen kennen Cor van zijn grote inzet binnen BV Hoofddorp. Maar wie is Martin Moerman?

Kwaliteit

Op de vraag hoe hij het bedrijf begonnen is, begint Martin te lachen. “Je vraagt niet aan iemand hoe hij/zij begonnen is aan zijn werk, iedereen rolt in zijn werk!” Antwoord op de vraag hoe hij er dan ingerold was: “Tijdens vrachtautorijles was er een rijinstructeur ziek en toen vroegen ze of ik wilde invallen! En zo is het begonnen!” Hij startte met 1 auto en in de hoogtijdagen van zijn bedrijf had hij zo’n 16 auto’s en een paar motoren. Toen kwam de keuze ga ik mijn bedrijf managen of kies ik voor de auto…!

“Je moet ervoor blijven zorgen dat je zelf de beste bent!”

Hij koos het laatste. Niet alleen omdat hij lesgeven leuk vond, maar ook voor kwaliteitsbeheersing! Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Autorijschool Moerman. Dat is ook één van de succesfactoren voor dit 42 jarige bedrijf. Daarnaast vertelt Martin dat je nooit naar een ander moet kijken: “Je eigen koers blijven varen, wel de veranderingen in de maatschappij volgen, maar zorg ervoor dat je zelf de beste bent!”

“Je moet niet naar een rijbewijs toewerken, maar naar een veilige automobilist”

Zeven jaar geleden kwam Cor bij het bedrijf. De twee mannen kennen elkaar dan al heel wat jaren. Zo heeft Cor zijn rijbewijs bij Martin gehaald, in de periode dat ook hij met een Moermanshirt aan mocht spelen! Cor heeft het vak van de “meester” zelf geleerd. De twee hebben met de jaren een hele speciale band opgebouwd. Zelfs nu het bedrijf in handen van Cor is, kan hij volledig rekenen op de steun van Martin. Die verzorgt nog steeds zijn administratie, agenda en beantwoord de telefoon. Op de opmerking: de rollen zijn nu omgedraaid, antwoord Cor: “De rollen blijven zoals ze waren, we hebben altijd goed samengewerkt, ik heb Martin nooit gezien als een baas, maar als vriend!”

Gaat Autorijschool Moerman nu een andere koers varen? Cor: “Alles blijft hetzelfde! Kwaliteit is ook mijn drijfveer. Ons motto is altijd geweest: Je moet niet naar een rijbewijs toewerken, maar naar een veilige automobilist.” Moerman blijft Moerman!

Ruim 30 jaar sponsor!

Sinds 1984 sponsort Martin, met zijn autorijschool, BV Hoofddorp. Voor Martin is het een kwestie van gunnen. “Je kan ervoor kiezen om te adverteren in een krant, maar een vereniging zit altijd verlegen om geld”. Dus van het begin af aan heeft Martin jaarlijks een bedrag in zijn budget gereserveerd voor sponsoring van verenigingen. Ook Cor zal deze “traditie” voortzetten en heeft de nieuwe sponsorcontracten inmiddels getekend!

Op de vraag wat 32 jaar sponsorschap voor Martin persoonlijk heeft betekent, antwoord hij volmondig: “Voldoening! Het is prettig om iets voor een ander te doen.”

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Contact
Autorijschool Moerman
Nienke van Hichtumstraat 73
2135 RM Hoofddorp

06-5575 2589
023-5615543
info@autorijschoolmoerman.nl

Algemene informatie

KVK: 63074516
Rekening: C. Guldemeester
NL90ABNA0437782735

Website geproduceerd door IVC